Advokatska kancelarija “Džandžanović” je jedna od vodećih kancelarija koja se bavi privrednim pravom uz najviše profesionalne standarde ostvarene u dugogodišnjoj praksi u Bosni i Hercegovini i regionu, u saradnji sa najprestižnijim advokatskim kancelarijama. Organizacija kancelarije, sa kompletnom grupom pravnika, obezbjedjuje zaštitu klijenata u optimalizaciji ciljeva u svim oblastima poslovnog djelovanja.


Naš uspjeh je zasnovan na našoj privrženosti, dugogodišnjoj praksi i visoko profesionalnom pristupu svim problemima klijenata, a koji se postiže i kroz saradnju sa kancelarijama u regionu i u cijelom svijetu. Naši klijenti se oslanjaju na našu duboku i sveobuhvatnu ekspertizu predmeta, poštovanje prava klijenata i zaštite tih prava, posvećenost timskom radu i najstariju tradiciju kreativne advokature.


Advokati


Advokat Hamid Džandžanović

Rođen u Prijepolju, radio kao koordinator pravnika Centara za pravnu pomoć za International Rescue Committee BiH, Glavni pravnik centra za pravnu pomoć u American Refugee Committee International BiH, šef odjela za drugostepeni postupak u kantonalnom ministarsvu građenja, prostornog uređenja i zaštite okoline USK Bihać

Biografija


Advokat Bedrija Džanko

Radila kao pripravnik a sada nakon završenog pravnog fakulteta u Sarajevu i stručni saradnik u našoj advokatskoj kancelariji

Biografija


Advokat Alma Avdagić

Rođena u Sarajevu, završila Pravni fakultet u Sarajevu, gdje ova mlada i ambiciozna djevojka posjeduje visoko razvijene sposobnosti komunikacije unutar poslovnog okruženja.

Biografija